UPC
mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Hírek és Újdonságok

Highlighted
Fórumozó
5 0 0

Vodafone TV

1hete használom a Vodafone TV boxot UPC-s előfizetőként és lenne pár kérdésem/észrevételem:

Box beállításaiban van Dolby Audio opció de egyik csatornán sincs Dolby Digital hangsáv! Mikor lesz? HBO HD, MTV Live HD, Viasat3 HD, összes közszolgálati csatorna, AXN HD, Discovery Showcase HD! Egyiken sincs!

Műsorújságban lesz Kedvencek lista? Most eléggé kényelmetlen, hogy az összes csatornát listázza.

3 VÁLASZOK 3
Highlighted
Kezdő tanácsadó
80 6 8

Re: Vodafone TV

Igen lesz benne  kedvencek  listája. És  még  több  minden is. Minnél  több  előfizetőnél  bekötik annál  jobban  frissitik. Ez  még  nagyon  új box nyilván  még  nem  készūltek  fel  ekkora  érdeklődésre  ami  most  van  iránta. 

Highlighted
Fórumozó
5 0 0

Re: Vodafone TV

Köszönöm! Ez jó hír!

De azért az alapokat tudhatta volna így kezdésnél. pl Dolby Digital hangsáv és kedvencek a műsorújságban. Ezek nem extrák hanem alap dolgok. Ugye eleve Dolby Digital 5.1-el reklámozzák a boxot és a dobozán is szerepel. Aztán "bocsi még nem tudja"

Highlighted
Fórumozó
1 0 0

Re: Vodafone TV

A kedvenc csatornák funkció szerintem is nagyon fontos. A csatornák sorrendjén lehet változtatni? Én nem találtam meg, hogy hol. Jó lenne egy egygombos hozzáférés a tv újsághoz. Az előző UPC Horizon boxomat felismerte a Samsung TV-m és kiválóan lehetett a TV távirányítójával is kezelni. Ezt nem ismeri fel és manuálisan sem tudom beállítani, mert nem tudom a box típusát. Hogy miért nincs legalább az aljára ráírva! Remélem, olvassa valamilyen illetékes!