UPC
mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Horizon Go

Fórumozó
1 0 0

HORIZON GO - A tartalom kijátszása külső eszközre nem engedélyezett - Saját TV UPCs wifin

Kedves UPC,

 

Gold elofizeto vagyok már évek óta, két televízióval, 1db box hozzáféréssel. Mivel a box a nappaliban van ezért a hálószobában levo TV-n mivel ritkábban nézzük, csak az alapcsatornák jönnek be, külön ezért kártyát vagy boxot nem fizetunk.

Ha alapon boxot igénylő csatornát akartam nézni, csak simán Widi-vel átnyomtam telefonról a Horizon GO alkalmazás képét a Tv-re és tökéletesen működött minden.

 

Új közel 100ezres telefonnal tegnap óta, viszont azt tapasztaltam, hogy csak a hang elérhető, a képre azt írja, hogy

 

A TARTALOM KÜLSŐ ESZKÖZRE VALÓ KIJÁTSZÁSA NEM ENGEDÉLYEZETT!

 

Ez elég bosszantó, mivel ez eddig nem volt probléma, és nem a helyi kocsmában vetítem ki az adást, hanem a saját lakásomban a saját TVmen nem tudom nézni. Volt már, hogy nem UPC networknél nem engedett filmet nézni (azt hiszem vmi Viasatos filmen) ami akkor is zavart, de kevésbé idegesítő mint a mostani probléma.

 

Nem a telefonnal van a probléma, a Chromecast mukodik, megvan a display is de az alkalmazás blokkolja a képátvitelt ami egy vicc.

 

Tapasztalt már ilyet valaki és ha igen hogy lehet áthidalni?

 

Előre is köszönöm.

2 VÁLASZOK 2
Highlighted
Fórumozó
2 0 0

Re: HORIZON GO - A tartalom kijátszása külső eszközre nem engedélyezett - Saját TV UPCs wifin

Ugylátszik keveset fizetünk!

 

Mobilról tévére


A tévére való kiküldés feltételezhetően jogi okok miatt nem érhető el. Sok esetben ugyanis a szolgáltató csak az online streamelésre való jogot veszi meg, a tévére való sugárzást már nem - és fordítva.

Fórumozó
2 0 0

Re: HORIZON GO - A tartalom kijátszása külső eszközre nem engedélyezett - Saját TV UPCs wifin

Sajnos én is így jártam. 😢 Vettem Chromecast-ot, átalakítót összesen 28 ezer forintomba került, hogy számítógép monitoron tudjam nézni a Horizon-got. Egy darabig működött is. Nagyon elszomorító és bosszantó!