UPC
mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Horizon Go

MEGOLDVA
Highlighted
Fórumozó
2 1 0

Horizon Go használata Linux operációs rendszeren.

Tisztelt UPC!

Végtelenül felháborítónak találom, hogy körülbelül amióta a Vodafone felvásárolta Önöket, azóta egyetlen Linux operációs rendszeren sem lehet a Horizon Go szolgáltatást használni! Indokolatlannak és erősen negatív diszkriminációnak érzem az addig jól működő szolgáltatásuk megszüntetését! Kérem Önöket minél hamarabb állítsák vissza a fentebb említett szolgáltatást!

2 VÁLASZOK 2
Highlighted
Kezdő tanácsadó
63 8 1

Re: Horizon Go használata Linux operációs rendszeren.

Szia Infinity, ezt az oldalt nem ellenőrzi a UPC, szóval hivatalos csatornán kellene jelezd a hibát. Én viszont már jeleztem és ezt a választ kaptam.

 

"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Horizon Go működése alapjáraton nem garantált Linux operációs rendszeren, ugyanis nem támogatott.

 

Ennek ellenére, amennyiben a Mi oldalunkról történt a változás és ebből kifolyólag nem működik, akkor természetesen mindent megteszünk, hogy megoldást találjunk a problémára.

 

A hibaelhárítás jelenleg folyamatban van, de garanciát nem vállalunk érte.

 

Megértését köszönjük!"

Highlighted
Fórumozó
1 0 0

Re: Horizon Go használata

Helló ! Most lettem UPC felhazsnáló... Tényleg nem elehet egyifejűleg adást rögzíteni és egy másik csatornát nézni; nem lehet sorozatot felvenni ? A Telekomnál egyidejűleg 3 csatornát kezelnek ebből 2 egyidejűleg vesz fel.... azért jöttem el mert nincs korrekt hálózatuk. Itt a hálózat/Inet kifogástalan, de ez a felhasználói pr. ijesztően halvány...