UPC
mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Internet - Technikai segítség

Highlighted
Haladó fórumozó
16 1 0

connect box

Kinek mi a tapasztalata az új modemmel kapcsolatba? kár hogy fizetős.

40 VÁLASZOK 40
Highlighted
Haladó fórumozó
10 5 0

Re: connect box

A Connect Box szép, a Connect Box jó...ha egyszer elindul Bekapcsoláskor, vagy újraindítás után elég lassan szedi össze magát, legalábbis a korábbi (nem UPC-s) routeremhez, illetve a régi Cisco modemhez képest.

 

Ezen felül talán annyi, hogy eléggé melegszik használat közben, szóval érdemes olyan helyre tenni, ahol szellőzhet.

 

Aztán ha elindult, akkor már hasít, én az 500mbit-es csomaghoz ingyen kaptam. Érdemes bemenni személyesen egy ügyfélszolgálati pontra, mert ott eddig mindig jobb ajánlatokat kaptam, mint pl. telefonon

 

DD

---
teszt, teszt...1-2-3
Highlighted
Profi fórumozó
29 6 3

Re: connect box

Nekem hitron tipusú van de tökéletesen működik.

 

Angyal Péter
Highlighted
Profi fórumozó
26 7 2

Re: connect box

Nekem különösebben nincsen problémám a connect boxal.

Végzi a dolgát. 

Működik a 2,4 és 5 GHZ egyszerre akkár külön SSid nével,jelszóval is.

Jelen pillanatban 2 helyen is van szerencsém többet használni,és megfelelően működik.

Korábban a Dlink routerekkel és Synology Nas DLNA használatakkor  akadt problémám,de jelenleg a Connect Boxal megfelelően működik.

 

 

 

Highlighted
Profi fórumozó
29 6 3

Re: connect box

Velem meg éppen fordítva volt.Nekem a Hitron modem bevált.

Angyal Péter
Highlighted
Profi fórumozó
26 7 2

Re: connect box

Nekem a Hitronhoz sajnos nem volt szerencsém....

Highlighted
-
Nem alkalmazható

Re: connect box

Connect box-om nincs, nem is volt, de nem is szeretnék. Sokan visszasírják állítólag a Cisco modemet. Nekem Cisco van, bevált, stabil, teszi a dolgát. Igaz csak modemként használom, van saját routerem, így a Cisco-ban minden funkciót letiltottam.

Highlighted
Haladó fórumozó
5 1 1

Re: connect box

Nekem Connect Box-om van, CISCO-ról váltottam, nem vettem észre tapasztalatot, szükséges volt a váltás a FP 500-as csomag miatt, mivel a kis cisco bár hardveresen tudta a gigabitet, a UPC-s firmware csak 300mbit-ig engedte.

Bár én csak bridge módban használom saját Wi-Fivel még restartolnom se kellett, szóval elégedett vagyok vele maximálisan

Highlighted
Új belépő
1 0 0

Re: connect box

Sziasztok, 

 

Bridge üzemmódba hogy sikerült helyezni? A weben ha rányomok a modem üzemmódra, leáll, nem indul újra,  csak reset-el lehet újraindítani -természetesen újra router üzemmódban

Highlighted
Haladó fórumozó
5 2 0

Re: connect box

A connect box nekem egy Technicolor TC7200-t váltott le. Azóta nem jönnek elő az előd problémái : sípolás, melegedés, állandó újraindítás hogy csak a leggyakoribbakat említsem! Valamint észrevehetően nagyobb a WiFi hatósugara. Nekem tökéletes! (valamint az 500-as nethez ugye muszáj is)
Highlighted
Fórumozó
3 0 0

Re: connect box

Hát nekem aztán totálisan nem vált be... elődjéhez képest lényegesen lassabb, holott 500 Mbites csomaghoz kaptam by default, de rengetegszer van, hogy az oldalak betöltése közben csak gondolkodik és egyszer csak kiírja, hogy DNS hiba, utána meg jön a dinó, vagyis az, h nincs internetkapcsolat, aztán gondol egyet és pár mp. múlva betölt...Nem számítógép hiba, ugyanezt csinálja laptopon is. Jelezni fogom majd a UPC-nek, hogy jöjjenek és mérjenek egyet, vagy modem csere vagy bármi, csak szünjön meg ez az állapot, mert a korábbi 120-as csomaggal és a hozzá tartozó ubvwe vagy milyen modemmel ilyen gondok nem voltak, pillanatok alatt töltött be minden.

Highlighted
Fórumozó
3 0 0

Re: connect box

Highlighted
Fórumozó
3 0 0

Re: connect box

Szép napot!

 

Nekünk is ez a csodálat van már !

Az a problémánk, hogy nem tudom (lehet) megváltoztatni sem a jelszót sem pedig a SSID nevet win 10-en !!!

Ha esetleg volna valakinek ismerete ez ügyben mit és hogyan kell tenni, azt szívesen fogadnám.

 

 

Köszönettel

ff55

Highlighted
Fórumozó
1 0 0

Re: connect box

Nekem nincs jó tapasztalatom erről a connect box-ról.

Az előző modem sokkal jobb volt. A beígért nagyobb távolságot bíró router, minden híresztelés ellenére, rövidebb távot tud. Emiatt újra bekábeleztük a lakást: A laptop belső wi-fi-je gyenge? Kap egy külsőt. Ha az sem elég, akkor húzunk kábelt mint a régi szép időkben. a laptopom újra sztali gép lett.A laptop belső wi-fi-je gyenge? Kap egy külsőt. Ha az sem elég, akkor húzunk kábelt mint a régi szép időkben. a laptopom újra sztali gép lett.Az okos telefonok, amióta váltottunk a connect boxra, azóta rá sem akarnak automatikuson kapcsolódni, hanem csak a wi-free-re, ami lassú.

 A connect box-ra kézi kapcsolással tudunk állni, mert másodlagos wi-fi-nek érzékeli. Ezt minden telefonunk így teszi. Előtte nem volt gond.

 

Forog a karika és ha van türelmem, akkor rákapcsolódik a Wi-Free-reForog a karika és ha van türelmem, akkor rákapcsolódik a Wi-Free-reMegjelenik a connect box-unk is,... de nem ismeri fel (UPCE1B2983)Megjelenik a connect box-unk is,... de nem ismeri fel (UPCE1B2983)
Juhej!!! Rákapcsolódott aWi-Free-re, de a net... gyengus, a facebook sem megy rajta.Juhej!!! Rákapcsolódott aWi-Free-re, de a net... gyengus, a facebook sem megy rajta.


A fizetett mobilnettre még két hétig várni kell, ez régebben nem volt így. Mindig elegendő volt, még élő adásokra is...A fizetett mobilnettre még két hétig várni kell, ez régebben nem volt így. Mindig elegendő volt, még élő adásokra is...

 

 A connect box-unk sokszor fogja magát és megszakítja a kapcsolatot, ami azt jelenti, hogy a telefonok átkapcsolnak a 4G-re, ami nekünk havi 2Gb, ami bőven elegendő volt egy hónapra, de amióta megvan a connect box, azóta fél hónapig sem elég, mert a háttérben mi nem észleljük az átkapcsolást és elfogy az adatunk. 

 

Többszöri telefonálás után pár frissítéssel és némi visszabutításával (talán most ki is kapcsolták az 5 GHZ), ezen kívül azt ajánlották, hogy használjok kábelt. Az asztali gépemnél rendben, de a hordazható kütyüknél mégis hogyan? Tablet, telefon, vagy a hiper laptopok - most veszek egy laptot, azon nincs is kábeles kapcsolódási lehetőség. Nem semmi adatok a connect box-tól pár centire :)Nem semmi adatok a connect box-tól pár centire

 

Nos, én elkeudtem felhívni a 1221-et és ott nem a hibabejelentőt kérem, hanem az új megrendeléseket. Végig hallgatom hogyan hazudnak a connect box-ról és után elmondom minden ott dolgozónak, hogy az nem igaz amit mond, mert nem úgy működik.

 

 

Highlighted
Felhasználó
2 1 0

Re: connect box

Én azt csináltam,hogy vettem egy uj routert,és a connect boxot áttettem modem módba.

Így azt a hálózaatot csinálja,amit én akarok.

Hátrány:nincs wifi free szórás.Na bumm!

Elöny:az uj routerre mindig jön frissités,és sok extra szolgáltatás is van!