12-10-2018 19:25
@- Mogę wiedzieć jaki masz cel obrażać innych? Forum nie należy do przepychanek, a kultura obowiązuje wszystkich. Zasada jest taka, że każdy powinien sobie pomagać, doradzać. Po to tu jesteśmy i traktujemy się z szacunkiem. A nie obrażać i pokazywać kto tu rządzi. Proszę Cię o przestrzeganie zasad i nie ubliżać. To nie jest miejsce to takich zachowań.
12-10-2018 19:31
@MrPepkanapisał(a):Tak skrótowo to i ja potrafię napisać. Napisz PEŁNYM zdaniem o jakie ustawienia Ci chodzi. A, pewnie jakieś mityczne ustawienia
Jakby tego było mało towarzystwo wzajemnej adoracji ma problem z czytaniem. W kilka osób zdominowaliście forum i zastanawiacie się dlaczego coraz mniej osób je odwiedza. Ale cieszy mnie ten atak może następnym razem jak ktoś będzie potrzebował pomocy "fundament" Waszego forum skopiuje informaje z bardziej obszernych źródeł
12-10-2018 19:39
@Martynanapisał(a):@- Mogę wiedzieć jaki masz cel obrażać innych? Forum nie należy do przepychanek, a kultura obowiązuje wszystkich. Zasada jest taka, że każdy powinien sobie pomagać, doradzać. Po to tu jesteśmy i traktujemy się z szacunkiem. A nie obrażać i pokazywać kto tu rządzi. Proszę Cię o przestrzeganie zasad i nie ubliżać. To nie jest miejsce to takich zachowań.
Ja nikogo nie obraziłem i nikomu nie ubliżyłem to do mnie pisano że mam ból d. Tylko za to że wytknąłem brak merytorycznej odpowiedzi. A że forum zagarnęło kilku użytkowników adorujących się wzajemnie każdy widzi. Więc o jakich zasadach piszesz przeczytaj odpowiedzi na moje posty
12-10-2018 19:40
Dzięki za poparcie ale naprawdę nie warto...niech sobie pisze co tam chce...
Przyszedł pokłamał, udowodnić nie umiał (bo i jak kłamstwa udowodnić) a teraz jeszcze was się czepi...nie ma sensu karmić trolla
12-10-2018 19:43 — edytowano 12-10-2018 19:45
@- napisał(a):Jakby tego było mało towarzystwo wzajemnej adoracji ma problem z czytaniem.
No jak piszesz tak:
"wystarczła karta Tp-link 821n i ustawienie szyfrowania AES nie TKIP oraz wybranie kanału na sztywno sprawdzi najprostszą aplikacją Wifi Analizer i oczywiście sygnał Wifi 802.1n częstotliwość 20/40 MHz"
To faktycznie. Trudno jest zrozumieć o co Ci chodzi. Jaka karta, gdzie ustawiłeś to szyfrowanie?
Aha i nie zgadzam się z tezą, że coraz mniej osób odwiedza to forum. Ja mam inne zdanie na ten temat patrząc na statystyki
12-10-2018 19:43
@- napisał(a):W kilka osób zdominowaliście forum i zastanawiacie się dlaczego coraz mniej osób je odwiedza
jesteś przykładem który obala twoja tezę-odwiedziłes to forum
bądź tutaj też i nikt nie zabroni Ci dominować ale gościu nie w takim stylu jaki prezentujesz
12-10-2018 19:48
@- napisał(a):.Ja nikogo nie obraziłem i nikomu nie ubliżyłem to do mnie pisano że mam ból d. Tylko za to że wytknąłem brak merytorycznej odpowiedzi. A że forum zagarnęło kilku użytkowników adorujących się wzajemnie każdy widzi. Więc o jakich zasadach piszesz przeczytaj odpowiedzi na moje posty
Nie w ogóle. Zarzucanie komuś kłamstwa i oczernianie drugiej osoby bez żadnych argumentów to według Ciebie nie jest obrażanie. Wypieprzaj gościu z tego forum i się na oczy więcej nie pokazuj
12-10-2018 19:50
Ale Pan chyba nie przeczytał wszystkiego co napisałem. przecież opisałem ustawienia routera kanałów i szyfrowania. Proszę przeczytać całość Pozdrawiam
Ależ przeczytałem i to bardzo uważnie - Pańskie stwierdzenie "u mnie jest all ok" (tak w uproszczeniu) już dało mi pogląd na sytuację.
12-10-2018 19:56
@GDAnapisał(a):
@-napisał(a):W kilka osób zdominowaliście forum i zastanawiacie się dlaczego coraz mniej osób je odwiedza
bądź tutaj też i nikt nie zabroni Ci dominować ale gościu nie w takim stylu jaki prezentujesz
To nie moja teza tylko członków w dyskusji o forum. Co do mojego stylu jaki prezentuję? to proszę przeczytaj wątki z ostatnich dwóch godzin w których jestem wymieniany ja nie rzucam bólem d..
12-10-2018 19:58
@- napisał(a):
@GDAnapisał(a):
@-napisał(a):W kilka osób zdominowaliście forum i zastanawiacie się dlaczego coraz mniej osób je odwiedza
To nie moja teza tylko członków w dyskusji o forum.
zaintrygowałes mnie?
których członków i gdzie ta dyskusja?
12-10-2018 20:05
@GDAnapisał(a):
@-napisał(a):
@GDAnapisał(a):
To nie moja teza tylko członków w dyskusji o forum.
zaintrygowałes mnie?
których członków i gdzie ta dyskusja?
https://forum.upc.eu/t5/o-spolecznosci/dyskusja-o-spolecznosci-upc/m-p/5437#M156
12-10-2018 20:07
No i gdzie ta teza, że przez nas forum upada? Bo ja jej tam nie widzę
12-10-2018 20:09
@MrPepkanapisał(a):No i gdzie ta teza, że przez nas forum upada? Bo ja jej tam nie widzę
Ale czego bym nie napisał Ty nie będziesz widział. To już nie moja wina że Tobie trzeba łopatą wyłożyć
12-10-2018 20:15 — edytowano 12-10-2018 20:16
@- napisał(a):
https://forum.upc.eu/t5/o-spolecznosci/dyskusja-o-spolecznosci-upc/m-p/5437#M156
8. Gdyby nie my SAMI to myślę, że można by zamknąć to foum już dziś.
Pytania?
Nic nie upada, pomagamy innym, rejestrują się nowi, wszędzie dyskusja.
12-10-2018 20:15
@MrPepka kolejne oskarżenie rzucone z powietrza...ot tak by tylko dopiec...bez dowodów...bez poparcia...klawiatura jak papier wszystko przymie...