UPC
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Techniczna strona forum

Konto zbanowane
441 160 27

PILNE! Problem techniczny na forum!

Nie działa dodawanie nowych postów poprzez domyślną zakładkę "Tekst sformatowany" pojawia się okienko i znika po niecałej sekundzie i nie ma gdzie wpisać treści postu, jedyna możliwość to przełączenie się na zakładkę HTML. Przez to większość osób jak się nie zorientuje to nie będzie w stanie dodawać żadnych postów! Pozdrawiam Informatyg

Edit: Problem występuje i na komputerze i na telefonie
21 ODPOW. 21
Omnibus
493 134 24

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Konto zbanowane
441 160 27

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Ok, teraz faktycznie częściowo poprawili, tzn wczytuje się pole tekstowe, zanika na sekundę i pojawia się, więc już prawie, że dobrze działa.

Trzeba przyznać, że nawet szybko naprawili, chyba, że wcześniej już wiedzieli, że coś nie tak, bo np jakaś aktualizacja

Konto zbanowane
441 160 27

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

I znowu okienko zanika i nie da się dodać postów inaczej niż przez HTML...
Omnibus
493 134 24

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Konto zbanowane
441 160 27

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Chrome Wersja 76.0.3809.132 (Oficjalna wersja) (64-bitowa) na win 10 Chrome 76.0.3809.132 Android 9 Firefox 69 na win 10 Także na urządzenia, wszystkie przeglądarki dzieje się to samo wchodzę i znika okienko do wpisania tekstu, na zakładce HTML normalnie jest widoczne dlatego mogę posty dodawać, ale nie wszystkie funkcje stąd działają
Omnibus
493 134 24

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Konto zbanowane
441 160 27

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Teraz znowu zaczeło działać na wszystkich przeglądarkach, ale znowu na sekundę znika i pojawia się okienko, tego jeszcze 2 dni temu nie było w ogóle.

 

A chyba raczej nie jest to problem po mojej stronie jeśli występuje na różnych sprzętach, różnych przeglądarkach i bez mojej pomocy się naprawia i psuje :|

Omnibus
493 134 24

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Konto zbanowane
441 160 27

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Ale serio nikt poza mną nie ma tego problemu ? 

Teraz niby normalnie mogę dodawać posty, ale dalej zanika na sekundę polę i się pojawia ponownie, tak jakby jakiś skrypt się przeładowywał... Akurat to już w niczym nie przeszkadza, ale wczoraj po chwili jak tak sięrobiło to znowu nie można było normalnie postów dodawać.

 

 

No cóż jeśli wszystkim innym wszystko działa to pewnie tylko Informatyga mają dość i chcą go uciszyć

Omnibus
493 134 24

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Weź jeszcze omiń łącze UPC i Compala, połącz się na mobilnym i zobacz, czy jest tak samo, tak na wszelki wypadek
Konto zbanowane
441 160 27

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

@zuzia  inne łącze, inna, wyczyszczona, nieużywana przeglądarka - firefox na android 9 - to samo

 

Jeszcze mógłbym sprawdzić na innym koncie, ale to wiązałoby się ze złamaniem regulaminu :(

 

Wczoraj na bank coś robili z forum, bo przez chwile nie chciało mi się otworzyć, a później jak się otworzyło to właśnie ten problem z postami się pojawił

Omnibus
493 134 24

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Bardzo dziwne...

Może ręcznie da radę, przykładowo tak to wygląda (na pewno wiesz jak to zrobić na swoim poście), potestuj.

 

Edit:

Kasuję, żeby nikt w to nie klikał

Szczegóły na PW.

 

Konto zbanowane
441 160 27

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Nie wiem co to za linki wstawiłaś, ale jako że zaufałem to kliknąłem i ..

"

Wystąpił nieoczekiwany błąd.
  • Realizacja żądania nie powiodła się. Skontaktuj się z administratorem systemu i wprowadź datę i godzinę wystąpienia błędu, a także identyfikator wyjątku: 70102634.

    Aby kontynuować, kliknij przycisk Wstecz w przeglądarce.

 
 
Edit: A dobra już widze, to są linki do dodawania nowego postu, tylko jak ja dodaje to mam inne id
Jak pisałem wcześniej jak przełącze sobie na html to nie ma tego problemu, podglądu akurat nie uzywałem to nwm
Omnibus
493 134 24

Re: PILNE! Problem techniczny na forum!

Żeby nie zakładać nowego tematu dopiszę się tutaj. Pojawiły się problemy ze znikającymi/wracającymi postami, a nawet zniknął temat o tym.


Coś dziwnego dzieje się z rangami (przypadek PodUser), a także z innymi statystykami.

 

Ubywa licznik polubionych postów.

 

Wczoraj:

 

stat.01.jpg

 

A dziś:

stat.02.jpg

 

Jakaś awaria?