UPC
mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

WiFi

Fórumozó
2 0 0

Saját wifi router probléma

Sziasztok!

 

Saját wifi routerem van (DIR-840). Valami miatt a wifim egyszer csak elmúlt kb. 1 - 2 hónapja. Nem bírtam megbütykölni, a beállítások úgy tűntek rendben vannak. Csináltam végül egy gyári resetet de utána sem működött, már a sima netet is sokadszorra tudtam csak beállítani, wifi továbbra sincs, azt írja a telóm, hogy "instabil az internetkapcsolat". Azt látom, a router beállításában, hogy nem tudja lekérni a ISP DNS-ét helyette 192.168.0.1 van. A routerem dhcp kiosztása be van kapcsolva amit 192.168.1.0-ra állítottam be. Mi lehet a probléma? Régebben semmi probléma nem volt. Lett valami beállítás módosítás a UPC-nél amit nem tudok vagy valamit rosszul állítok be? Köszönöm a válaszokat előre is!   

3 VÁLASZOK 3
-
Nem alkalmazható
1391 0 94

Re: Saját wifi router probléma

Szia!

 

Ennek semmi köze a UPC modemmel illetve a UPC hálóval. A DNS-nek nincs köze a Wifi-hez, azaz ha nincs Wifi-d akkor ott a saját routerednél van valami vagy elállítva, vagy meghibásodott.

Amúgy másodlagos DNS-nek érdemes beirni a 8.8.8.8 IP-t, ez a Google Public DNS-e, minden rendszeren működik.

Fórumozó
2 0 0

Re: Saját wifi router probléma

Köszi a választ! Ma sikerült megoldanom, de bevallom nem tudom hogyan. Rengeteg gyári reset és állítgatás, próbálkozás után most működik rendben, de ezeket a beállításokat már sokszor használtam, működött eddig. Nem tudom most miért kellett vele ennyit reppelnem.

 

Üdv

Zoli

-
Nem alkalmazható
1391 0 94

Re: Saját wifi router probléma

A lényeg hogy működik.